Jelenlegi hely

Blendermada - Újabb material adatbázis

Egy újabb material adatbázissal gazdagodott a Blender közösség. A Blendermada hamarosan mint addon is megjelenik és a tervek szerint lehetőség lesz közvetlenül az adatbázisba feltölteni az általunk készített anyagokat. Az adatbázis és az addon a tervek szerit támogatni fogja a Blenderben használatos render engineket. Ez utóbbiról bővebb információ még nem tudható.

A dolog jelenleg egy egyszemélyes kezdeményezésnek néz ki az addon befejezéséhez egyelőre fejlesztőt keres az alapító. A kezdeményezés élteképességét az idő és a feltöltött anyagok száma, minősége fogja bizonyítani én a magam részéről sok sikert kívánok de - mint azt az adatbázis indítója is elismer - jelenleg is több hasonló adatbázis üzemel ezek közül némelyek mint például a David Cassetta által karbantartott Online Material Library vagy a faitalabb de igen jó szolgáltatásokkal rendelkező MatlibVX kielégítik a többség igényeit.

Érdemes még megemlíteni a Blender Materials oldalt is ahol jelenleg is többféle rendererhez találhatunk anyagokat többféle kategóriában.

Blendermada

Hírek: 
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.